ANMELDEN

Matura rozszerzona z angielskiego

vor 7 JahrenLetzte Aktivität: vor 7 Jahren
Witam.Czy w rok mogę nauczyć się angielskiego do matury rozszerzonej na 60% będąc obecnie na poziomie B1.
N
Nikto0
abmmichal - Jeśli to będzie systematyczna praktycznie codzienna nauka to dlaczego nie. Można oprzeć się o naukę z eTutorem, pytaniem nauczycieli szkoły on Line. Będzie sukces. - vor 7 Jahren geändert: vor 7 Jahren

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 2

Matura rozszerzona to z tego, co wiem, poziom B2. W rok bez problemu przejdziesz o jeden poziom w górę, o ile będziesz się rzeczywiście przykładała.
mniszka

To, co chciałam powiedzieć, już zostało wspomniane przez poprzedników. Od siebie dorzucę ten film Arleny Witt na temat matury z angielskiego o jej opini na temat tego egzaminu oraz garścią porad, jak się do niego przygotować. W ogóle polecam cały jej kanał, może się okazać bardzo pomocny w nauce języka angielskiego nie tylko do matury, ale "w ogóle".

https://www.youtube.com/watch?v=xmQtkP-nmCw
A
aldu1
abmmichal - Maturę mam dawno za sobą. Niemniej ze bojownik i o maturę - szczególnie walczącym z angielskim często toczę rozmowy.
Panią Arlenę słuchałem, kobieta ma pomysł na angielski, z poziomu gimnazjum i liceum.
Dobrze że gimnazjum się kończy.
- vor 7 Jahren

Ähnliche Threads