![]() | ipon |
![]() | DAD |
radmar2 - https://www.etutor.pl/statystyki/ranking/
43 tys. powtórek w 7 dni, to wychodzi ponad 6 tys. powtórek dziennie. 6000 powtórek x powiedzmy 5 sekund, to daje około 8 godzin klikania, w tempie 5 sekund/jednostkę. Resztę faktów dopowiedz sobie sam. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
+3 |
bird - Mnie to także frapowało:
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/56953-6_000_powtorek_dziennie_-_nauka_to_.html - vor 14 Jahren |
+4 |
radmar2 - bird: Tym bardziej, że jak już ustaliliśmy, nasze tempo to około 1 powtórka/minutę. :)
- vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
+3 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | DAD |
R | radmar2 |
![]() | DAD |
![]() | ipon |
![]() | DAD |
I | Ilona1601 |
drumstick - A ja lubię czytać te różne komentarze, a szczególnie cenne są dla mnie uwagi, jak korzystać z eTtora, by się efektywnie uczyć. Dodatkowy "plus" z tych komentarzy to dobra porcja śmiechu - zdrowego śmiechu, bo jak czytam, to jestem czasem tak zaskoczony różnorodnością pomysłów, domysłów, że po poprostu mnie to bawi! I to chroni od znużenia, czyli jest świetne! Lubię forum.
-
vor 13 Jahren
|
+5 |
I | Ilona1601 |
Tez_ja -
"tu nie o rankingi chodzi, tylko o język angielski, masz sie go nauczyć, douczyć i posługiwać sie nim , ot i cała filozofia!" Dobrze napisane. - vor 14 Jahren |
+4 |
![]() | quantum137 |
![]() | ipon |
drumstick - Tak dalej trzymaj, jesteś OK! Myślę, że każdy może mieć swoje zdanie i swoje wątpliwości, byle nie obrażać innych osób i nie twierdzić na pewno, że się coś wie o drugim. Bo może nam nie starczyć po prostu wyobraźni. A na pewno należy się Tobie podziękowanie za to, że innym pomagasz.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+1 |
![]() | ipon |
p-o-l-a - Ipon, przykro mi, nadal nie wiem po co zakładałaś ten wątek. Ja odniosłam wrażenie, że mieliśmy szykanować lidera statystyk. Jak Ty nim byłaś to było ok, a teraz Ci to przeszkadza i za to te minusy. Podejrzewam, że każda inna osoba nie dastałaby minusów.
-
vor 13 Jahren
|
+5 |
ipon - Pola dzieki za szczerosc nie o szykany mi chodzilo nie chcialam pokazac etapy mojej nauki z tutorem moze czasem mam buzie niewyparzona ale ciesze sie z tego,ze nie zagladam na statystyki aby
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
ipon - aby zobaczyc na jakiej jestem pozycji za chwile strace tytul guru bo nie jestem codziennie dluzej niz godz ale to niewazne wazne ,ze potrafie zrobic dobry uzytek z czasu,ktory spedzam na tutorze ot i to wszystko pozdrawiam
-
vor 13 Jahren
|
0 |
dania57 - Ipon,najważniejsze są efekty. Żadne tak guru,profesor i pierwsze miejsce w rankingu. Jeśli swobodnie rozmawiasz z Anglikami to jest sukces!!!!
-
vor 13 Jahren
|
+3 |
p-o-l-a - Ipon, Ja też kiedyś miałam więcej czasu na powtórki, a teraz mam wieczne zaległości, ale najważniejsze to się nie zniechęcać i robić mniej, ale codziennie. Pozdrawiam. Damy radę :)
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
![]() | quantum137 |
ciasteczka - Każdy człowiek jest inny,każdy ma inną receptę na dojście do celu,każdego co innego motywuje. Nie bawmy się w oceny innego człowieka,bo nie Nam oceniać! Czytałam wiele wpisów na forum,bo chciałam wysłuchać rad osób bardziej doświadczonych i nauczyć się korzystać lepiej z etutora i zauważyłam,że każdego co innego motywuje i każdy ma inny sposób na naukę.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
ciasteczka - Mnie motywuje najbardziej jak wchodzę na etutora codziennie i zmniejsza mi się liczba dostępnych dni na etutorze!
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
quantum137 - ciasteczka już wszystko w tej kwestii napisałem i nie mam nic więcej do dodania, możesz zapoznać się z moim zdaniem tutaj (inni również się rozpisali):
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/56953-6_000_powtorek_dziennie_-_nauka_to_.html Są też inne wątki, zapewne je znajdziesz jeśli faktycznie Cie temat interesuje. Pozdro! - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+2 |
quantum137 - Powtórzę tylko jedna moja myśl.
Dodaj zdania i słowa i udowodnij mi że powtarzasz kilka tysięcy elementów przeznaczając 1,5 sekundy na jeden z nich. To nie jest możliwe koleżanko. Przeczytasz 2 zdania (ang i pol)(jest to 1 element) i jeszcze zrozumiesz je i utrwalisz?... Na to że jest to niemożliwe wpływa wiele innych czynników, które omówiłem. (dodawanie nowych elementów, dwukrotne ocenianie by zawsze ich było dużo itp.) - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
![]() | Ewa_G1967 |
![]() | jsepiol |
![]() | ipon |
quantum137 - Ja też napisałem co czuję.
Myślę, że każdy może wyciągnąć wnioski bo napisane już zostało wiele. ja tylko marzę kiedy mi ilość powtórek stopnieje poniżej 200 dziennie...:-) Pozdrówka Miro i się nie spinaj, nie ma o co:-) - vor 13 Jahren |
+4 |
![]() | ipon |
![]() | ipon |
A | aszucha100 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Ja natomiast bardzo lubię porównywać swoje statystyki ze statystykami innych znajomych w celu, że to tak nazwę zdrowej rywalizacji. Działa to na mnie mobilizująco.
Tak więc jak ktoś chce sobie klikać, to niech sobie klika, języka się na pewno od tego klikania nie nauczy. Każdy z nas, a przynajmniej większość, ma za sobą etap pryszczatego nastolatka. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren
Pewne rzeczy mijają wraz z tym jak przybywa lat. Klikacze też kiedyś zmądrzeją. - vor 14 Jahren