K | Kasia1010 |
![]() | aleksandra.rosiek |
Kasia1010 - Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze parę pytań. Czy wszystkie słowa, zdania i dialogi w kursach z języka angielskiego E-tutor i Diki są nagrywane przez Brytyjczyków i Amerykanów czy również przez polskich lektorów? Na jakim poziomie wg skali językowej jest kurs Business English? Czy E-tutor nie zastanawiał się nad tym, żeby stworzyć kursy przygotowujące do konkretnych egzaminów językowych, np. do FCE, LCCI itd.?
-
vor 8 Jahren
|
|
aleksandra.rosiek - @Kasia1010 nie współpracujemy z polskimi lektorami :-). Jeżeli chodzi o gramatykę, to kurs Business English jest na poziomie A2-B2, jeżeli mowa o słownictwie, to obejmuje ono poziomy C1 i C2. Na ten moment niestety nie planujemy stworzenia nowych kursów językowych - skupiamy się istniejących :-). Gdyby miała Pani dodatkowe pytania, zapraszamy do kontaktu pisząc na adres: [...]@etutor.pl - chętnie pomożemy. Pozdrawiamy.
-
vor 8 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
witam,dlaczego nie mogę zrealizować A-A1 pojawia mi się wykup abonament?
Czy wiecie może, ile w e tutorze angielski jest w sumie słówek do nauki?
Który z tych dwóch kursów jest efektywniejszy zakładki diki czy poziomy A1 itd?
Pytanie techniczne odnośnie słownictwa
Czym różni się etutor od nowego kursu diki angielski ?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.