K | kar95as |
![]() | hilbert |
barwa.jesienna - Przepraszam, nie zamierzałam powielać odpowiedzi. Kiedy się pisze, nie widać, że już ktoś odpowiedział :)
-
vor 12 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
B | barwa.jesienna |
K | kar95as |
kar95as - wiem jak nie przeniosę to nie za się zapisać. Mi się zapisuje przechodzi do okien powtórek a tam mi pisze ze "brak list słówek" i ze jest postem powtórek 0z0 czy brak słówek.
-
vor 12 Jahren
geändert: vor 12 Jahren
|
|
barwa.jesienna - Masz pecha, bo chyba rzeczywiście coś się wysypało. Moje listy do testów też nie przechodzą!
-
vor 12 Jahren
|
+1 |
barwa.jesienna - Zgłoś błąd i spróbuj zrobić szybkie powtórki z tej listy, nie trzeba wtedy tworzyć testu. Kiedyś, jeżeli listę się wyłączyło z powtórek i włączyło się ją ponownie, słówka dodawały się na dziś do powtórek, ale teraz chyba tego nie ma (nie chcę próbować na swoich listach)
-
vor 12 Jahren
geändert: vor 12 Jahren
|
|
barwa.jesienna - Ok, nie zależy mi na plusikach :)
Chyba można wydrukować fiszki z list (nie drukuję, nie jestem pewna) - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
|
rupcio - Kar95as - jak ktos grzecznie odpowiada to plusik sie nalezy:) nie zrobiles tego Ty to zrobiłem to ja - wszędzie. To się nazywa sprawiedliwość robotniczo-chłopska. I tak powiem
-
vor 12 Jahren
|
+1 |
barwa.jesienna - Dzięki, Rupcio.
Ale numer - wszystkie moje testy są puste! Kiedyś zdarzyła się podobna sytuacja, ale zdaje się brakowało wtedy testów "lekcyjnych". - vor 12 Jahren |
|
![]() Pozdrawiam, Agnieszka P.S. Dziękujemy za czujność i zgłoszenie błędu ;) - vor 12 Jahren |
|
Rozdzielenie elementów przy powtórce na zdania i słówka.
Witam. Czy mozna usunąć wszystkie powtórki na raz?
Niechciane elementy automatycznie dodawane do powtórek
Resetowanie postępów nauki bez resetu powtórek
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.