ANMELDEN

seriale do nauki na Max i Disney+

geändert: vor einer MonatLetzte Aktivität: vor einer Monat
witam,
Chcę oglądać angielskie seriale z angielskimi napisami. Co polecacie?
E
ETUTOR-924960536

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 2

Tak naprawdę to wszystkie z gatunku, który lubisz najbardziej :) Myślę, że tak będzie najprościej i najprzyjemniej. Zatrzymuj, sprawdzaj znaczenie, zapisuj zdanie, którego nie zrozumiałeś/-aś.
R
ramsch123

To zależy jaki jest Twój poziom angielskiego i gust. Jeśli chodzi o Disney+ to mogę śmiało polecić wszystkie (a przynajmniej te najbardziej popularne) bajki Pixara (z 5ego co pamietam, to na platformie można kliknąć kafelek Pixar). Jeśli chodzi o Max, to już zależy co lubisz.

Dla mnie Sukcesja była trochę ciężka do zrozumienia, ale i tak obejrzałam, bo kocham ten serial.

Mogę polecić pierwszy sezon Białego Lotosu, a typowo pod naukę teraz oglądam Pohamuj swój Entuzjazm. Zabiegi w tym serialu są proste, oczywiste i przesadzone, ale póki co i tak ogladam, bo jest tam dużo takiego codziennego angielskiego i przy okazji jeden odcinek trwa niecałe pół godziny. Na Maxsie są też Przyjaciele i chyba Hoży Doktorzy. Ludzie jakiś czas temu zachwycali się serialem Pingwin (teraz jakoś o nim się cicho zrobiło). Samo wykonanie i aktorstwo fajne, ale jakoś mnie nie zaciekawiło na dłuższy czas niż trzy odcinki. Znana jest też Euforia i można obejrzeć Harrego Pottera czy Grę o Tron. Ogólnie to zależy co Ci leży i czy wolisz nowsze czy starsze produkcje.

Myślę, że najlepiej będzie, jeśli wejdziesz na Filmweb i tam można wybrać ranking według kategorii filmy, seriale i na jakiej platformie.
Katuszka

Ähnliche Threads