Tak naprawdę to wszystkie z gatunku, który lubisz najbardziej :) Myślę, że tak będzie najprościej i najprzyjemniej. Zatrzymuj, sprawdzaj znaczenie, zapisuj zdanie, którego nie zrozumiałeś/-aś.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
+2
To zależy jaki jest Twój poziom angielskiego i gust. Jeśli chodzi o Disney+ to mogę śmiało polecić wszystkie (a przynajmniej te najbardziej popularne) bajki Pixara (z 5ego co pamietam, to na platformie można kliknąć kafelek Pixar). Jeśli chodzi o Max, to już zależy co lubisz.
Dla mnie Sukcesja była trochę ciężka do zrozumienia, ale i tak obejrzałam, bo kocham ten serial.
Mogę polecić pierwszy sezon Białego Lotosu, a typowo pod naukę teraz oglądam Pohamuj swój Entuzjazm. Zabiegi w tym serialu są proste, oczywiste i przesadzone, ale póki co i tak ogladam, bo jest tam dużo takiego codziennego angielskiego i przy okazji jeden odcinek trwa niecałe pół godziny. Na Maxsie są też Przyjaciele i chyba Hoży Doktorzy. Ludzie jakiś czas temu zachwycali się serialem Pingwin (teraz jakoś o nim się cicho zrobiło). Samo wykonanie i aktorstwo fajne, ale jakoś mnie nie zaciekawiło na dłuższy czas niż trzy odcinki. Znana jest też Euforia i można obejrzeć Harrego Pottera czy Grę o Tron. Ogólnie to zależy co Ci leży i czy wolisz nowsze czy starsze produkcje.
Myślę, że najlepiej będzie, jeśli wejdziesz na Filmweb i tam można wybrać ranking według kategorii filmy, seriale i na jakiej platformie.
8 Antworten, die letzte vor 10 JahrenAntowort von eTutor
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.