ANMELDEN

馃 Pytanie o specjalne wyzwanie Waleczny Tydzie艅 - w膮tpliwo艣ci

vor 7 MonatenLetzte Aktivit盲t: vor 7 Monaten
Mam pytanie odno艣nie specjalnego wyzwania Waleczny Tydzie艅 z okazji Europejskiego Dnia J臋zyk贸w Obcych
馃嚜馃嚭馃憛

Co tydzie艅 robi臋 Tygodniowe Wyzwanie i jutro normalnie bym znowu je zakupi艂a (czyli 20 wrze艣nia), ale nie wiem czy je艣li to zrobi臋, to czy wtedy nie b臋d臋 mog艂a wzi膮膰 udzia艂u w specjalnej edycji wyzwania, kt贸re odb臋dzie si臋 od 23-29 wrze艣nia.

Jest napisane, 偶e wyzwanie musi by膰 rozpocz臋te od 23 do 29 wrze艣nia, czyli je艣li wydam monety jutro na wyzwanie, to b臋d臋 mog艂a rozpocz膮膰 to specjalne wyzwanie dopiero 28 wrze艣nia?

Czy mo偶e jednak nie powinnam jutro wydawa膰 monet na Tygodniowe Wyzwanie, tylko powinnam poczeka膰 do 23 wrze艣nia i wtedy wyda膰 monety na to specjalne wydanie wyzwania?

Czy to specjalne wydanie tygodniowego wyzwania jako艣 si臋 r贸偶ni od tego zwyk艂ego opr贸cz ilo艣ci膮 monet na ko艅cu? 馃馃
Katuszka

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzuf眉gen.

Antworten: 2

Vom eTutor-Angestellten akzeptiert
Skoro specjalne musi by膰 rozpocz臋te do 29., to mo偶esz jutro rzuci膰 wyzwanie normalne, a 28. - specjalne, mie艣cisz si臋 w terminie.
S膮dz臋, 偶e w艂a艣nie dlatego jest ca艂y tydzie艅 na przyst膮pienie - 偶eby ludziom mog艂y si臋 spokojnie poko艅czy膰 wcze艣niej rzucone wyzwania :)
I-Ka
Katuszka - No w sumie racja. Tak my艣la艂am, ale wola艂am zapyta膰 馃槼 - vor 7 Monaten

Cze艣膰, Katuszka!
Tak jak napisa艂a I-Ka, mo偶esz na spokojnie wzi膮膰 udzia艂 w wyzwaniu w datach 23-29 wrze艣nia.

Pyta艂a艣, co w tym wyzwaniu takiego specjalnego. Ot贸偶 opr贸cz pomno偶enia liczby monet 馃捀馃捀馃捀馃捀馃捀, po uko艅czeniu otrzymasz r贸wnie偶 dedykowane osi膮gni臋cie. J臋zykowy Wojownik b臋dzie Ci ju偶 zawsze przypomina艂, jakim zapa艂em si臋 wykaza艂a艣.

P.S. Bierzesz udzia艂 w wyzwaniu co tydzie艅? WOW
agnieszka.kw
eTutor Mitarbeiter
Katuszka - Dzi臋kuj臋 za odpowied藕. Tak, bior臋 co tydzie艅, bo i tak staram si臋, aby codziennie zrobi膰 przynajmniej powt贸rki i minimum jedn膮 lekcj臋, wi臋c tygodniowe wyzwanie jest przy okazji :) - vor 7 Monaten
adrianna.wu - Katuszka, jeste艣my pod wra偶eniem!馃帀 呕yczymy dalszej wytrwa艂o艣ci w nauce 馃崁 - vor 7 Monaten
dhuode - C贸偶, pewnie to zabrzmi troch臋 cynicznie, ale przecie偶 偶eby bra膰 udzia艂 w wyzwaniu (kt贸rykolwiek) wystarczy mie膰 50 monet na koncie. Dzie艅 jest zaliczany ju偶 po zalogowaniu si臋, nie trzeba wykona膰 nawet jednej powt贸rki... - vor 7 Monaten
Katuszka - No ja wiem, ale i tak wchodz臋, aby to wykona膰, wi臋c logowanie i wyzwanie s膮 tak bardzo przy okazji, 偶e dziwne by by艂o jakbym nie skorzysta艂a xd - vor 7 Monaten

脛hnliche Threads