![]() | wp73 |
![]() | munk2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
K | kiciula007 |
![]() | lukasz.przyjemski |
T | tsienkiewicz3 |
Marcin48 - To by dodatkowo skomplikowało obsługę, wprowadziłoby zamiesznie. Najlepsze są proste rozwiązania, intuicyjne. Kropak i krzyżyk są właśnie takie intuicyjne. Taka jest moja opinia.
-
vor 2 Jahren
|
+1 |
![]() | Marcin48 |
londynwarszawianka - Do kazdych zmian trzeba sie przyzwyczaic.
Nowy layout to nowa jakosc :) Mam inna uwage odnosnie gry Pamiec/Memory, karty zbyt szybko sie odwracaja, trzeba dwa razy klikac aby zobaczyc je razem. - vor 2 Jahren geändert: vor 2 Jahren |
+7 |
![]() | adrianna.wu eTutor Mitarbeiter |
J.Ewa - Rozumiem potrzebę rozwoju strony, w końcu zwiększacie swoją ofertę i chcecie trafić do jak największej ilości nowych użytkowników. Zmiany layoutu najczęściej nie odpowiadają "starym" użytkownikom, bo są już opatrzeni z widokiem i funkcjonalnościami. Wszystko to ma sens, ale motywowanie zmian "dużą ilością wiadomości" jest śmieszne, bo przecież osoby, którym coś odpowiada nie zasypują Was mailami "ale świetnie, korzystam codziennie. zostawcie".
-
vor 2 Jahren
|
+4 |
![]() | darkobo |
![]() | wp73 |
Czy można i jak obsługiwać moduł powtórek z klawiatury?
Jak usunąć elementy dodane do powtórek
Nie mogę usunąć słówek dodanych do listy powtórek
Jak poradzić sobie z problemem dotyczącym odtwarzania?
pytanie o powtórki jak mogę je skasować
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.