![]() | piotr.grela |
T | tlstar |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | abmmichal |
piotr.grela - Michał miło Ciebie widzieć na forum. Im człowiek więcej się w coś zagłębia tym mniej wie. Kiedyś marzyłem o tym aby rozumieć treść książek angielskich i doszedłem do tego momentu. Potem cel aby rozumieć ze sluchu i rozumiem, mój ostatni cel jest mowić tak szybko i płynnie jak naitivi. Może to osiągnę... Jednej rzeczy żaluję w zyciu, że nie nauczyłem się programowania! Mógłbym wtedy mieszkać i pracować, gdzie tylko bym chciał...
-
vor 5 Jahren
geändert: vor 5 Jahren
|
|
F | Foxymf |
abmmichal - Foxymf też życzę Piotrowi sukcesu. Przy jego wytrwałości i zdolnościach sukcesy nadejdą.
Niestety nie osiągnąłem w angielskim tych poziomów co Piotr. Nie mam celu by mówić jak native,ale chę mówić porządnie. - vor 5 Jahren geändert: vor 5 Jahren |
+1 |
piotr.grela - Nie wiem czy też tak macie, że najbardziej ekscytuje mnie sama myśl o osiągnięciu jakiegoś celu ale jak się już ten cel osiągnie to nie ma tej spodziewanej radości...
-
vor 5 Jahren
geändert: vor 5 Jahren
|
+2 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.